9 dic 2018, 21:25

Преоткриване 

  Poesía
311 1 2

От звън камбанен стреснати,
каквото носеха-изпуснаха.
Учудено загледаха ръцете си.
И се прекръстиха.

© Кольо Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??