26 ago 2022, 8:57

Преоткриване 

  Poesía
197 0 0

Истинската проповед е тишината!

Перфектната инструкция в душата!

Подходяща, само за напреднали търсачи.

Отвъд словата на прехласнати драскачи.

 

Нейните пространства вдъхновяват!

Леят мир Божествен и ни претворяват

в калейдоскоп неземен и вълшебен,

зареден с тайни в частицата от време.

 

Плуващи в енергийните потоци

тя лекува ни от хорските пороци.

Мекотата ѝ потребна и любима

носи отговорите, които има.

 

Потопени в руслото на нейната магия

дава шанс самички да открием

себе си в сърдечния пулсар, доколко

правилният път, от нас всеки е избрал.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??