Объркано момиче
посрича по стъпките ти.
Но не съм индианец,
дори нямам ръце.
А сякаш и дом нямам,
небето е въжено,
само горящо кълбо
във очите.
Замлъкнали есени
обикалят сърцето ми.
Но не съм лунна песен,
само изпускам сълзи.
Смелостта само съска,
а аз разрязвам живота си
и заприличват...
приличат на звезди.
© Йоана Todos los derechos reservados