Препускай ветре
на крилете
на мечтите ни!
Препускай ветре
на крилете
на съдбите ни!
И когато спреш
да препускаш
пречупил крилете
на мечтите ни!
И когато спреш
да препускаш
пречупил крилете
на съдбите ни!
Погали с нежен полъх
душите ни,където
ще остане,завинаги
Мариана Ламбева,
нашата първа
детска учителка...
Препускай о,ветре!
Издухай света
от лъжливите истини!...
А той, може би!...
Може би!..Може би!...
Ще стане по-истински...
По-истински!!!...
© Живко Желев Todos los derechos reservados