26 sept 2019, 14:43

Прераждам се... 

  Poesía » Otra
293 0 1

Прераждам се, чрез прошка и смирение
житейския пашкул пробих
на път към друго измерение,
крила на пеперуда придобих.

И пърхам плахо в непознатото,
забравила окови материални,
пречистена с любов от осъзнатото
за други светове реални.

С добре дошла приветства ме безкрая
готов с поредния си тест-
посоката към ада или рая
и салдото за мойта чест.

Прераждам се във сътворение....

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Прераждам се във сътворение...."
    от мене Поздравление! хареса ми!
Propuestas
: ??:??