20 abr 2020, 11:58

Прераждане 

  Poesía » De amor
389 2 4

Загубени във времето,

в предишните животи -

несбъднати, обичащи,

кървящи, в рани...

От това да бъдем други,

не себе си

и не душата си -

заблуди, хиляди заблуди...

Да се родиш пореден път,

да бъдеш,

от нищото -

първичен

и да намериш мен

Предишната,

която само можеш да обичаш.

Защото сме се срещали преди...

 

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??