Празен лист се втренчва в мен,
странността от него блика…
Духът ми сякаш угнетен
от дълбоко иска да извика.
Писецът вдигам с тежък звук,
невидими слова редя
и търся още смисъл тук
да искам пак да се родя.
© Дани Todos los derechos reservados