1 may 2006, 12:22

Прераждане... 

  Poesía
555 0 1

Имам право на последно желание,
имам право на последна надежда.
Години наред аз бях  твое наказание,
а в списъка ти, само като бройка се нареждам...
...
Имам право да искам, да ме погледнеш за последно.
Прекалено много ли очаквам от тебе?
Обичам те - незнам дали е редно,
да те забравя. Ще изисква доста време...
...
Имам право да прочета тъгата в твойте очи.  
Нали нашата любов надълбоко в океана я зарови...
Не искаш да ме спреш - от погледа ти си личи,
от живота свой като куче ме прогони...
...
Имам право запоследно аз да те докосна,
да усетя аромата разтопяващ.    
Но оставам си пак сама, нещастна,
плаши ме и ме убива погледа ти вледеняващ....
...
Имам право, да, за последно аз да те целуна,
но виждам, че ти преча.
Скъса се онази тънка струна,
нищо не е също вече...
...
Имам право след теб да се обърна,
да гледам как се скриваш в мрака.
И каквото и да правя - не мога да те върна,
няма те, но душата продължава да те чака...
...
Имам право да те мразя, но не мога.
Искам да те забравя - но не става.
Не спира да ме плаши старата тревога
и само все по-нови сълзи обещава...

...
Имах право да те прокълна,
душата моя ти уби.
Обви ме в черна роба страха,
някой ден дано се прероди....
...

 

 

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??