2 abr 2013, 20:29

Прераждане 

  Poesía
338 0 0



Търсех себе си -

изгубих Любовта.

И хукнах да я диря, 

и се лутах.

Не я открих -

загубих се.

И се пресътворих.

Във синовете си -

и тримата!

 

Сега съм там!

И любовта ми,

 

ЦЯЛАТА!!!

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??