24 ago 2008, 17:19

Прераждане.. 

  Poesía » De amor
973 0 2

Очите сълзи ронят,

"Любовта не съществува" устните мълвят,

плътта ръцете гонят,

те искат да те задържат.

 

Очите лъжи повтарят,

смях студен пробожда сетивата,

ръцете следи оставят,

на място идва самотата.

******************************************

Очите вече не желаят,

устните твойто име не шептят,

ръцете за острието не мечтаят,

едно за друго две сърца ще затуптят.

© Девс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??