3 mar 2012, 10:55

Преродена 

  Poesía » De amor
549 0 0

Щастие в душата ми гори,

ела, нека с теб го споделя!

От лицето си изтрих всички сълзи

и любовта си отново мога да даря.

 

Твърде много време страдах,

лепях усърдно счупени парчета от сърцето си.

Колко нощи тихо плаках

и крих от всички в тъмното лицето си.

 

Не исках да погледна прекрасните звезди,

блещукащи като светулки в небето.

Свързвах ги с множеството разбити мечти

и спомените за морето.

 

Някак различна съм сега -

отново вяра изпълва моята душа.

Способна съм да преоткрия старата мечта,

че ще срещна неочаквано по пътя любовта!

 

 

 

 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??