11 dic 2008, 10:37

Пресечна точка 

  Poesía » De amor
1065 0 42

Синя птица на небето,

златна рибка във морето,

озарени от мечтата

да се срещнат на земята.

Толкова съм нависоко,

толкова си надълбоко...

Може нейде по средата

да се пресекат сърцата

и да се докоснат чисти -

росни капчици - душите...

 

Златна птица на небето,

синя рибка във морето...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??