29 may 2008, 13:01

Преструвки* 

  Poesía
560 0 1

Недей ме пита искам ли те още...
Незарасналите рани най-много болят.
Не срещна ли очите ти никога повече,
по- лесно сълзите ще спрат да валят!

 

 

Спри да въздишай по дните отминали...
Няма да ме има, за да видя преструвките.
Спри, преди да съм престанала и аз
да вярвам, че истински били са целувките!

 

 

Откажи се да вярваш, че тръпна в очакване...
Да те срещна отново, във времето някъде.
Забрави, че в сърцето ми беше затворен,
при следващата ни среща то ще зее отвсякъде
!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??