Пресуши, лейтенант, тази чаша!
А сега замези!
Предпочела е твоята Маша
по-големи звезди!
Все едно, че не си я познавал.
И за мъст не мисли!
Има много момичета мили -
нова дружба търси!
А за нейната обич по сметка,
е законът суров -
любовта й ще бъде нещастна,
като брак без любов
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados