14 jun 2016, 8:49

Превръщат 

  Poesía » Filosófica
344 1 1

Когато вѝрне любовта носа си
и прèобичащите помрачѝ,

тогава те превръщат ориста си
на пренебрегнати...

                                    в 

                                           от стихове 

                                                                  лъчи!

 

 

Когато вѝри любовта носа си
и прèобичащите помрачава,

тогава те превръщат ориста си
на пренебрегвани... 

                                   в 

                                          от стихове 

                                                                  морава!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??