Претвори ме в чудно цвете,
да разцъфна в твоите ръце,
разпръсни ме в нежен полъх,
да погаля твоето лице.
Превърни ме в бяла птица,
да се сгуша до твоето сърце,
направи ме тънка струна,
в нежни звуци обич да ти поднесе.
© Сеси Todos los derechos reservados