Превъзбуден
Главата се замайва,
въздухът ми спира,
нещо в мене се спотайва,
сърцето иска малко мира.
Силно превъзбуден,
жарко нагнетен,
странно-сладко чуден,
е новият ми ден.
За тебе фантазирам,
изпълнен съм със страст,
думи не намирам,
любовта е вече сласт!
Искам да те любя,
ти си сладкия ми миг,
тялото ти да възбудя,
да усетя стенещ вик!
Похотта сърцето е обзела,
желанието е вече стих,
любовта разума отнела,
грехът си някак аз простих...
24.02.2015г.
© Зеленко Зеленков Todos los derechos reservados