11.04.2015 г., 20:01 ч.

Превъзбуден 

  Поезия » Еротична
912 0 0

Превъзбуден

 

Главата се замайва,

въздухът ми спира,

нещо в мене се спотайва,

сърцето иска малко мира.


Силно превъзбуден,

жарко нагнетен,

странно-сладко чуден,

е новият ми ден.


За тебе фантазирам,

изпълнен съм със страст,

думи не намирам,

любовта е вече сласт!


Искам да те любя,

ти си сладкия ми миг,

тялото ти да възбудя,

да усетя стенещ вик!


Похотта сърцето е обзела,

желанието е вече стих,

любовта разума отнела,

грехът си някак аз простих...


24.02.2015г.

© Зеленко Зеленков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??