27 may 2017, 23:26

През май. 

  Poesía » Otra
423 0 2

Изпод светли, млади вейки

като палави момичета

сто череши ранозрейки

ококорени надничат.

 

Устничките начервяват,

плахо мигат със ресници.

Със Южняка се задяват

и подсвиркват подир птици.

 

Слънце гали ги с усмивка,

дъжд очите им измива.

Те флиртуват без почивка,

весели и закачливи.

 

Лъскави и свежи, сочни

примамлѝво червеният.

Иска им се някой точно

тях да чака да узреят.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??