17 jul 2012, 22:52

През нощта... 

  Poesía » De amor
494 0 0

Блясъкът избяга.

Пламъкът умря.

Луна се изтяга 

сред звездната заря.

 

Фойерверк бездушен 

нощта озарява.

В тишината сгушен

спомен си припява.

 

Носталгичен ритъм

в тъмното пулсира.

До кога ще търся 

и теб ще намирам?

© Малката смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??