17.07.2012 г., 22:52 ч.

През нощта... 

  Поезия » Любовна
492 0 0

Блясъкът избяга.

Пламъкът умря.

Луна се изтяга 

сред звездната заря.

 

Фойерверк бездушен 

нощта озарява.

В тишината сгушен

спомен си припява.

 

Носталгичен ритъм

в тъмното пулсира.

До кога ще търся 

и теб ще намирам?

© Малката смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??