Jul 17, 2012, 10:52 PM

През нощта... 

  Poetry » Love
493 0 0

Блясъкът избяга.

Пламъкът умря.

Луна се изтяга 

сред звездната заря.

 

Фойерверк бездушен 

нощта озарява.

В тишината сгушен

спомен си припява.

 

Носталгичен ритъм

в тъмното пулсира.

До кога ще търся 

и теб ще намирам?

© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??