25 jul 2009, 11:14

През всички земни върхове 

  Poesía » De amor
909 0 20

Това, което ни дели,

най-силно ме привлича.

(За мене е така. Дали

и ти така обичаш?)

 

През всички земни върхове,

морета, океани...

и против всички богове -

от тебе съм призвана.

 

Любов ли е, или не е? -

(Защо ли да умувам?!)

 

Изгаря тялото в копнеж.

Душата тържествува.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??