29 abr 2006, 19:58

"При нея ли отиваш" 

  Poesía
863 0 2

Поглеждаш ме,но аз извращам поглед настрани.
Ти казваш сбогом, но аз нищо не отвращам,
защото прекалено много ме боли.
Но не издаржам, трябва да те питам,
това измъчва моята душа.
"При нея ли отиваш?"
тихичко прошепвам,
а ти мълчиш, но погледа ти казва "да".

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??