Apr 29, 2006, 7:58 PM

"При нея ли отиваш" 

  Poetry
922 0 2

Поглеждаш ме,но аз извращам поглед настрани.
Ти казваш сбогом, но аз нищо не отвращам,
защото прекалено много ме боли.
Но не издаржам, трябва да те питам,
това измъчва моята душа.
"При нея ли отиваш?"
тихичко прошепвам,
а ти мълчиш, но погледа ти казва "да".

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??