29.04.2006 г., 19:58 ч.

"При нея ли отиваш" 

  Поезия
869 0 2

Поглеждаш ме,но аз извращам поглед настрани.
Ти казваш сбогом, но аз нищо не отвращам,
защото прекалено много ме боли.
Но не издаржам, трябва да те питам,
това измъчва моята душа.
"При нея ли отиваш?"
тихичко прошепвам,
а ти мълчиш, но погледа ти казва "да".

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??