5 dic 2016, 0:18

При теб 

  Poesía » De amor
1499 2 6

По лунна пътека

към тебе вървя,

простряла лъча си

към твойта врата,

достигам те с мисъл

и почти ти шептя,

тук съм с луната,

при теб съм дошла.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??