Dec 5, 2016, 12:18 AM

При теб 

  Poetry » Love
1498 2 6

По лунна пътека

към тебе вървя,

простряла лъча си

към твойта врата,

достигам те с мисъл

и почти ти шептя,

тук съм с луната,

при теб съм дошла.

 

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??