„Нямаше причина да избягаме.
Нямаше тъга.”
Селвер
Имаше причина да обичаме.
И да прегръщаме света.
И да се радваме на диво цвете.
И да обичаме дъжда.
И да докосваме с ръце небето.
В косите си да сплитаме дъга.
Опиянение от цвят на лавандула.
Мечти за сбъдване под падаща звезда.
Причина имаше за нежен залез.
И стъпки по притихнал плаж.
Необичайните неща са обичайни,
когато е наблизо Любовта.
© Мариана Todos los derechos reservados