Aug 19, 2015, 4:47 PM

Причини 

  Poetry
516 1 6

„Нямаше причина да избягаме.
Нямаше тъга.”

Селвер

 

Имаше причина да обичаме.

И да прегръщаме света.

И да се радваме на диво цвете.

И да обичаме дъжда.

 

И да докосваме с ръце небето.

В косите си да сплитаме дъга.

Опиянение от цвят на лавандула.

Мечти за сбъдване под падаща звезда.

 

Причина имаше за нежен залез.

И стъпки по притихнал плаж.

Необичайните неща са обичайни,

когато е наблизо Любовта.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??