Къде да отида?
… толкова е пусто вън…
Някога не мислих времето,
а то живееше с мен!
Чувствам, че не чувствам нищо
и нищото е вътре в мен.
Като кладенец пресъхнал чакам…
утрешния ден!
Обвиняваме другите, но за себе си
винаги сме добри!
Аз поемам отговорност за своите загубили битки!
© Ваня Todos los derechos reservados