16.10.2011 г., 23:31 ч.

Приемане 

  Поезия » Друга
605 0 2

Къде да отида?

… толкова е пусто вън…

Някога не мислих времето,

а то живееше с мен!

 

Чувствам, че не чувствам нищо

и нищото е вътре в мен.

Като кладенец пресъхнал чакам…

утрешния ден!

 

Обвиняваме другите, но за себе си

винаги сме добри!

Аз поемам отговорност за своите загубили битки!

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??