23 jul 2021, 19:33

Прииска ми се 

  Poesía » Otra
276 8 15

Прииска ми се да ви напрегръщам,
дано за бога вече се опомните.
Дивачка съм си, все една и съща,
от малко срамежливите и скромните.

 

Прииска ми се да ви дам надежда,
дано с любов прогоня бесовете ви.
Такава съм, каквато ви изглеждам,
дори когато плача, тихо светя ви.

 

Прииска ми се хляб и сол да сложа,
и изворна вода, за вас, за гладните.
Да ви докажа – само с обич може,
да се лети. Не бойте се да паднете!

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??