Чупи снага грациозен смях млад,
с привечерни русалки танцува!
Морето - мъдрец, поет – белобрад,
възхитено, тайно се любува…
Разплисква до възбога вечност – шик,
изящна, нежнострунна красота.
В двореца на вълшебника Балчик,
се радва на девойчица - мечта.
Магична нощ! Моля, притворете!
Край на стръмен път… Дали към върха?
Но вижте! Диря има в нозете!
И приказчица за една... сърна.
© Росица Танчева Todos los derechos reservados
Липсваш!!!
Хайде, ела си
((( )))