15 ago 2016, 17:23

Приказка 

  Poesía » De amor
414 0 3

Разкажи ми приказка, за да заспя.

Нека да не чувам хората.

В миглите си ще я уловя

и ще се издигна над умората.

Разкажи ми приказка – аз ще мълча

и ще дишам учестено със гласа ти,

разкажи за нас, за любовта

и разказвай ми я ти милиони пъти.

Щом заспя във твоите ръце

по челото нежно целуни ме,

знаеш – теб обичам от сърце –

моля ти се – приказката разкажи ми…

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??