Някой някога е казвал,
че съм неговото "всичко"
и на всички е разказвал
колко много ме обича.
Някой някога е имал
най-голямото богатство,
на ръце е взимал
своето наследство.
Някой някога измамил
и богатството предал.
Обичта ограбил
и на друг я дал.
Някой някога си тръгнал
и ме е забравил.
Никога не се завърна.
И детето си остави.
© Алекс Маринова Todos los derechos reservados