May 14, 2023, 7:11 AM

Приказка 

  Poetry » Other
109 0 1

Някой някога е казвал,

че съм неговото "всичко"

и на всички е разказвал

колко много ме обича.

 

Някой някога е имал

най-голямото богатство,

на ръце е взимал 

своето наследство.

 

Някой някога измамил

и богатството предал.

Обичта ограбил

и на друг я дал.

 

Някой някога си тръгнал

и ме е забравил.

Никога не се завърна.

И детето си остави.

© Алекс Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??