7 may 2009, 12:42

Приказка 

  Poesía
353 0 0

             ПРИКАЗКА

 

Изчезна връзката между нас,

в пропастта на нищото.

А бяхме свързани с въже -

нишки от доверие.

Безбройни остриета на годините -

режат въжетата от нерви.

Заблуда е, че домът е крепост.

Остарели децата ни,

хляба на надеждата раздават.

Уплашени ветрове от кавги -

плачат в комините.

Страшна е приказката,

но някой ден и тя свършва.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??