Приказка с отворен край!
Едно момиче.
Едно момче.
Една среща.
Един плам,
една любов прекрасна!
Един живот,
една мечта,
една грешка
и една лъжа ужасна!
Едно момиче -
тъжен плач.
Едно момче -
ранена гордост.
Една молба,
една любов безкрайна,
една приказка с отворен край...
12.07.2007
© Габи К. Todos los derechos reservados