12.07.2007 г., 8:53 ч.

Приказка с отворен край! 

  Поезия
750 0 0

Приказка с отворен край!

 

 

Едно момиче.

Едно момче.

Една среща.

Един плам,

една любов прекрасна!

Един живот,

една мечта,

една грешка

и една лъжа ужасна!

Едно момиче -

тъжен плач.

Едно момче -

ранена гордост.

Една молба,

една любов безкрайна,

една приказка с отворен край...


12.07.2007

© Габи К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??