15 ene 2017, 11:13

Приказка с различен край 

  Poesía » De amor
476 1 2

Приказките свършват тъжно.

Той знаеше красивия ù край.

Всеки я написа върху лист,

после само грешките поправи.

 

Написа я щастлива той и ме забрави!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??