22 dic 2011, 12:34

Приказка за снежинките 

  Poesía » Para niños
755 0 6

Когато всички спят,

снежинки шумолят...
Покриват те земята,
рисуват по стъклата,
приказки чудесни 
разказват те на всеки!

Сняг вали, 
сякаш ангели 
падат на земята,
носят добротата!
Сняг вали,
сякаш ангели
във въздуха танцуват,
по бузките целуват!

Разказват ни за чуден свят,
на приключения богат,
за Снежната кралица - 
чудна хубавица,
с целувка по главата
 тя ги праща на земята!

Сняг вали,
сякаш ангели
падат на земята,
носят добротата...

© Викторио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??