3 may 2022, 13:08  

"Приказка за стълбата" 

  Poesía » Civil
605 0 0

Виждам на хората мизерията,

на храните рястящите цени,

мъчи ме и мене съмнението,

че нещо изобщо ще се промени.

 

Забравихте за вашите идеали,

вкопчихте се здраво във властта,

хора още гинат, че не са яли,

но тръгнахте да спасявате света!

 

В Украйна искате оръжие да пращаме,

помислихте ли за последиците въобще? -

не, защото бедните пак ще плащаме,

но политикът да се вразуми не ще!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??