16 abr 2016, 18:48  

Приказка за тайнствения остров 

  Poesía
558 0 9

На един вълшебен остров

той съкровище открил

и без карта, и без знаци

тайно някъде го скрил!

 

Търсили са го пирати,

извънземни същества,

ровили са и примати–

ничий опит не успя!

 

Где поетът е обаче

скътал златното ключе?!

Отговорът еднозначен

е – в доброто си сърце!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??