Apr 16, 2016, 6:48 PM  

Приказка за тайнствения остров 

  Poetry
559 0 9

На един вълшебен остров

той съкровище открил

и без карта, и без знаци

тайно някъде го скрил!

 

Търсили са го пирати,

извънземни същества,

ровили са и примати–

ничий опит не успя!

 

Где поетът е обаче

скътал златното ключе?!

Отговорът еднозначен

е – в доброто си сърце!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??