Приказка за вълшебство
"Приказките помагат на децата да заспят,
а на възрастните да се събудят."
Усещане за вълшебство... и приказка,
на границата на реалното с омайното...
Споделен миг мистично безвремие...
Пукот на разчупени съчки в огнището.
Песен от вятъра изтананикана,
върнала ни в детството.
Нежност. Проронена сълза -
магия от вълшебство,
приказка с вълшебство.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados