12 oct 2017, 23:06  

Приказки от реалността 

  Poesía » Otra
536 0 0

Няма Ромео, няма Жулиета,

няма я чистата и свята любов...!

Пепеляшка вече не очаква свойта карета,

а принцът за бала не е готов.

 

Спящата красавица, въобще не заспива.

За нея няма нощ без купон..

Тя не е добричка и мила,

обича да танцува на всеки пилон...

 

Звярът не живее в замък в гората,

а има луксозен палат.

Красавицата не се влюбва в очите и в душата,

а в това, че е безумно богат..!

 

Джуджетата не спасяват Снежанки

и Снежанките не искат да бъдат спасени.

Ах, милите джуджета леглата им са омърсени!

 

Всяка приказка има своя край,

заживели всички щастливо в блага и земен рай...

Шарл Перо и Братя Грим са ни заблудили,

че винаги печели доброто, а не тъмните сили!!

 

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??