7 oct 2006, 9:05

Приказки-Пролог(цикъл) 

  Poesía
753 0 13
Приказки-Пролог


Нежно и сладичко,
колко си младичко,
а пък мъдра главица!
Ех, на дядо... умница!

Даваш ли дядо да те загърне,
да ти разкаже,  та да потънеш
в приказки сладки и саги геройски,
в загадъчни песнички свойски?

- Ще, дядо, ще!
- Щом искаш започвам,
ти само главица склони
и слушай ме точно!

/следва/


ЧАР.......06.10.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??