24 oct 2018, 9:01  

Приказки за нас - Кой 

  Poesía » Otra
425 7 11

Не аз идеята държа и вая:

начало, път, среда… До края.

На мен ми дай да се завръщам

в ей тази виртуална къща.

 

Да дойда неусетно, да поседна,

и докато те няма да посегна

към вече оживялата ти мисъл…

 

Кой днес

не търси

в удоволствието смисъл?!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

* на всеки, който се разпознае, от все сърце - Благодаря!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??