16 dic 2017, 21:45

Прима балерина. 

  Poesía
253 0 1

Тук-там изпъкнала, другаде вдлъбната...

дали Земята е плоска?
Не зная, но танцува великолепно!
Балерините и подражават.

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??